Västkustkapell

Om oss

“Perfekt passform, välsydda detaljer och ett stort utbud av färger”

KVästkustkapell startade 2006 och sitter i egna lokaler i Uddevalla. För ett gediget svenskt hantverk som håller under många säsonger. Kontakta oss för ett personligt bemötande och service.

Värderingar & Miljö 

För oss står kundnöjdhet, kvalité och miljö i fokus. Det grunden i Västkustkapell och det är utifrån det vi bygger vår verksamhet.

I våra egna lokaler i Uddevalla har vi både bågverkstad och kapellmakeri. Hit kan man komma för att “känna och klämma” på vävkvalité, färgval eller detaljer. Självklart är man även välkommen för att titta på hantverket går till.  I lokalerna möter du våra engagerade och utbildade skräddare som syr upp ditt kapell på plats, antingen från färdiga originalmallar eller från detaljerade ritningar som vår personal tagit ute på din båt.

Västkustkapell har en uttalad hållbarhetsfilosofi genom hela verksamheten. Alla våra textilier är ÖKO-TEX™ – märkta och allt spillmaterial källsorteras. Vi har ett uttalat kretsloppstänk där alla kapell är reparerbara och alla slitdetaljer utbytbara. Vi använder endast PFAS-fri impregnering och vårt tvätteri är helt klorfritt . Vår unika tvätteknik är miljöanpassad med vattenåtervinning.  Vi kör miljöanpassade företagsbilar och vår energiförsörjning sker med 100% förnyelsebar el. När du tvättar hos oss, bidrar du till omsorg om vår miljö.

Kvalité & Passform

Alla våra kapell sys för hand av utbildade skräddare. Vi har lång erfarenhet och ett stort utbud av väv och färgval.

Garanti på ditt kapell

Vårt mål är 100% kundnöjdhet och därför lämnar vi 5-års garanti på väven samt 2-års garanti på vårt hantverk.

Aktivt miljöarbete

Västkustkapell har en uttalad hållbarhetsfilosofi genom hela verksamheten och vi arbetar löpande med vår miljöpolicy.

Västkustkapell hjälper dig med alla frågor kring ditt båtkapell. Med ett brett utbud av mallar från originalkapell och egen bockning av bågar kan vi leverera fantastisk passform. Vid behov kommer vi självklart även ut och mallar upp din båt.

Känslan och detaljerna är viktiga för oss och därför erbjuder vi ett brett sortiment av olika typer av väv. Självklart är  alla våra textilier är ÖKO-TEX™ – märkta. Som kund kan du välja mellan en mängd olika kulörer och kvalitéer på ditt kapell och våra utbildade skräddare är stolta över sitt hantverk. Självklart syr vi på Västkustkapell alla kapell i vår egen verkstad. 

Jag fick redan från start en fantastiskt bemötande av personalen på Västkustkapell. Jag fick tips och tankar kring val av material, bågar, fästen och knappar. Vi gick igenom vad jag skulle tänka på  för att jag skulle bli nöjd och de kom ut och mallade upp min båt. Resultatet blev fantastisk. Både när det gäller färgnyans och passform. Jag kan varmt rekommendera Västkustkapell till alla som behöver hjälp av en seriös kapellmakare.

Västkustkapell

Address

Västkustkapell i Uddevalla AB
Skalbanksvägen 6E
451 55 Uddevalla

Hör av dig