Kapellmakare

Sök jobbet som kapellmakare

Vill du utvecklas och bli en del av av vår härliga gemenskap. 

Om tjänsten som kapellmakare

Gillar du att jobba med båtar? Vill du jobba som kapellmakare och att malla nya kapell? Då finns det jobb för dig hos Västkustens bästa kapellmakare!

Känner du att du vill lära dig ett gediget hantverk, och vara med på en resa hos ett företag som växer och blir både större och bättre för varje år? Välkommen till Västkustkapell – vi söker dig som är noggrann, atletisk och har ett estetiskt sinne

Det är här är du 

Du har ett öga för design och funktion, du är bra på att lyssna på kunden och deras önskan. Du gillar utmaningar och älskar att lära dig nytt och att utvecklas.

Du tycker om att ha kundkontakt, och våra kunder tycker om att ha kontakt med dig. 

Du har körkort och fullständiga gymnasiebetyg och du har goda kunskaper i svenska (både tal och skrift). 

Du håller vad du lovar och du ber om hjälp om det kniper, innan det är för sent. Du är rök och drogfri.

Det här är vi 

Västkustkapell AB ligger på Kuröd i Uddevalla och levererar skräddarsydda kapellösningar till privatpersoner och till de flesta varv och marinor på Västkusten. Vi har egen utveckling, design och produktion.

Det här får du hos oss 

På Västkustkapell har vi kul på jobbet, du får trevliga arbetskamrater, spännande arbetsuppgifter, bra handledning och en positiv arbetsmiljö som du kan växa och utveckla dig i. Du får ett tryggt jobb där du har inflytande, du får fast lön och heltidsanställning. Men vi börjar alltid med en sexmånaders provanställning.

Intresserad? Vill du veta mera? 

Kontakta oss på andreas@vastkustkapell.se 

 

 

Västkustkapell

Address

Västkustkapell i Uddevalla AB
Skalbanksvägen 6E
451 55 Uddevalla

Hör av dig