Skräddare

Sök jobbet som skräddare

Vill du utvecklas och bli en del av av vår härliga gemenskap. 

Skräddare på Västkustkapell

Är du bäst på sömnad på Västkusten? Då finns det jobb för dig hos Västkustens bästa kapellmakare! 

Känner du att det är dags att byta symaskin och arbetskamrater? Känner du att du vill utveckla dina skräddarkunskaper, och vara med på en resa hos ett företag som växer och blir bättre för varje år? Välkommen till Västkustkapell – du behövs hos oss som underhållsskräddare för reparationssömnad av kapell, och du kommer att jobba med förkontroll, reparation, efterkontroll och kundkommunikation. 

Det är här är du 

Du har gedigen erfarenhet av industrisömnad, helst har du också yrkesbevis inom sömnad, och du är van att arbeta med de vanligaste dataapplikationerna. Yrkesexamen i sömnad är meriterande. 

Du tycker om att ha kundkontakter, och våra kunder tycker om att ha kontakt med dig. 

Du har körkort och fullständiga gymnasiebetyg och du har goda kunskaper i svenska (både tal och skrift). 

Du håller vad du lovar och du ber om hjälp om det kniper, innan det är för sent. 

Det här är vi 

Västkustkapell AB ligger på Kuröd i Uddevalla och levererar skräddarsydda kapellösningar till privatpersoner och till de flesta varv och marinor på Västkusten. Vi har egen utveckling, design och produktion. Under varumärket Hensons Tvätt och Sjöverkstad underhåller vi varje år ca 1000 kapell och förtält med tvätt, impregnering och reparation. Efterfrågan växer för varje år, och i Hensons blir du en viktig nyckelperson i teamet. 

Det här får du hos oss 

På Västkustkapell och Hensons har vi kul på jobbet, du får trevliga arbetskamrater, spännande arbetsuppgifter, bra handledning och en positiv arbetsmiljö som du kan växa och utveckla dig i. Du får ett tryggt jobb där du har inflytande, du får fast lön och heltidsanställning. Vi börjar alltid med en sexmånaders provanställning. 

Intresserad? Vill du veta mera? 

Kontakta oss på hr@vastkustkapell.se 

 

Västkustkapell

Address

Västkustkapell i Uddevalla AB
Skalbanksvägen 6E
451 55 Uddevalla

Hör av dig