Tillbehör 

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tillbehör och reservdelar  för båtkapell. Behöver ni nya knappar eller spännen till ett äldre kapell så kom gärna in till vår kapellverkstad så hjälper vi er. Vi bockar även nya bågar och reservdelar till båtkapell. 

Knappar
Spännen
Fästen
Bågdelar

Kapellet är ju en stor del av det estetiska på båten och för att ni skall få ett så perfekt båtkapell som möjligt erbjuder vi ett brett sortiment av knappar, spännen och andra tillbehör. 

Tillbehör 

Även om vårt fokus är båtkapell erbjuder vi en hel del tillbehör som knappar, och spännen för många andra ändamål. Allting av högsta kvalitét för att de skall klara av de tuffa förhållanden båtlivet innebär. Hör gärna av er så berättar vi mer. 

Bågdelar  

Vi erbjuder reservdelar och bågdelar av högsta kvalité. Båtkapell och bågar är ofta utsatta delar i båten och ibland är olyckan framme. Vi har möjlighet att hjälpa dig både med nya specialtillverkade bågar och reservdelar till befintliga kapell. 

 

Bockade kapellbågar

I samband med att jag lämnade in mitt kapell på tvätt och impregnering passade jag på att byta ut knappar och fästen som började bli slitna. Det blev helt perfekt både när det gäller söm och materialval. Tack! 

– Gertrud Andersson 

Jag har tidigare fått hjälp med att hitta reservknappar till kapellet på min träsnipa. I år gick ett av fästena till ena bågen av och västkustkapell hjälpte mig att göra ett nytt. 

– Niklas Nilson 

Västkustkapell

Address

Västkustkapell i Uddevalla AB
Skalbanksvägen 6E
451 55 Uddevalla

Hör av dig